Gastartiesten
Karin Setter
Jason Bradley
Davy Gilles & Sasha
Davy Gilles heeft zich ongetwijfeld opgewerkt tot één van Vlaanderens grootste zangtalenten. Een jongeman die zich perfect weet aan te passen aan het publiek waarvoor hij zingt. Dit heeft hij onder meer bewezen met de single CD's die hij de voorbije jaren uitbracht: één voor één kregen ze een plaatsje in de TV muziekprogramma's Tien Om Te Zien (VTM), De Muziekdoos (VRT), Hitkracht (VRT), Vakantiekriebels (VTM), De Gouden Zeemeermin (pre-selectie Eurosong), Eurosong '99 ("Waar ben jij", tekst en muziek van Davy's hand), en vele anderen... Enkele hiervan werden zelfs Top 10 hits in de vlaamse hitparade. Radio 2 bombardeerde eveneens enkele singles tot vlaamse hittip.

Meer info op www.davygilles.be.
Davy Dilamo
Zanger en liedjesschrijver Davy Di Girolamo werd geboren op 22 mei 1978 in Maaseik. Zoals zijn naam al laat vermoeden heeft Davy Italiaanse roots. Reeds op jonge leeftijd entertaint hij met het repertoire van de Vlaamse kindergroep "The Bubbels" samen met zijn nichtje talloze familiefeestjes. Op zijn dertiende genoot Davy een muziekstudie aan de Gemeentelijke Muziekacademie van Maasmechelen waar hij de gitaar als instrument verkiest. Davy boekt succes op zowel binnenlandse als buitenlandse podia. Voor een uitbundig thuispubliek behaalt Davy een verdienstelijke 4de plaats en de publieksprijs op het Maaslands Songfestival 2005 gehouden in de Schouwburg van Maasmechelen.

Meer info op www.davydilamo.com.
Jacky Lafon
Jacky Lafon is bij het grote publiek vooral bekend als Rita Van den Bossche uit de populaire VTM-soap "Familie". Een rol die ze nog altijd met veel plezier en liefde vertolkt.
Ze trad op in heel Vlaanderen met de grootste showorkesten namelijk: Lou Roman, Bobby Setter, Leo Martin, Henk Van Montfoort, The Skyliners, Popovski, enz. en werd drie jaar geleden ook de fiere meter van het grootste showorkest in Vlaanderen: "De Heverband".
Jacky treed het liefst op voor senioren, een heel trouw en zo dankbaar publiek! Zingen en vooral haar publiek amuseren is haar leven; Haar motto is dan ook "Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd".

Meer info op www.jackylafon.be
Garry Hagger
Garry werd als Gert Vanderhaeghe geboren in Tielrode (Temse) op 29 april 1963. Al jong toonde hij veel interesse voor de muziek.
Garry kreeg vooral bekendheid door zijn deelname aan de Soundmixshow en Eurosong.
Ieder weekend rijdt Garry met plezier van podium naar podium, het publiek nog steeds verrassend met zijn 'live'-prestaties.

Meer info op www.garryhagger.be
Fred Geirnaert
Fred was en is als solo-artiest bijzonder veelzijdig : clown, poppenspeler, goochelaar. Hij entertaint de kinderen op een onnavolgbare wijze waarbij zowel liefde voor kinderen als voor theater één worden. Ook als tekstschrijver voor sketches of als leverancier van Gentse liedjesteksten is hij een vaste waarde.

Meer info op www.fredgeirnaert.be